WyszukajMnie to Twój 100% darmowy portal do odkrywania polskich specjalistów i firm za granicą.

Portal, który łączy polskich specjalistów i przedsiębiorców oferujących swoje usługi i produkty z różnych branż z klientami polskojęzycznymi poza granicami naszego kraju.

Nasze Rozwiązania

Narzędzie do znajdowania polskich specjalistów i firm według kluczowych kryteriów.

Utwórz i zarządzaj profesjonalnym profilem, prezentując swoje usługi i budując wiarygodność.

Platforma do nawiązywania kontaktów, wymiany wiadomości i inicjowania współpracy biznesowej.

Połącz się z Polskimi Profesjonalistami na Świecie

Buduj Cenne Relacje

Nawiązuj kontakty z polskimi ekspertami w swojej branży, niezależnie od lokalizacji. Wymieniaj się doświadczeniami i inspiruj się sukcesami.

Dziel się Wiedzą i Doświadczeniem

Dołącz do dyskusji, dziel się swoją wiedzą i ucz się od najlepszych. Nasza platforma to przestrzeń rozwoju.

Znajdź Mentorów i Partnerów

Odkryj doświadczonych mentorów lub potencjalnych partnerów biznesowych, którzy rozumieją Twoje wyzwania i cele.

Znajdź Polskich Ekspertów i Firmy za Granicą

Wyszukiwarka Ekspertów

Szybko znajdź specjalistów w dowolnej dziedzinie – od prawa po IT. Filtruj według lokalizacji, branży i specjalizacji.

Katalog Polskich Firm

Odkryj polskie firmy działające na rynkach zagranicznych. Poznaj ich ofertę i nawiąż współpracę.

Sprawdzone Rekomendacje

Czytaj opinie i rekomendacje od innych użytkowników, aby wybrać najlepszych specjalistów i firmy.

Polskie Usługi i Produkty dla Polonii - Twój Portal Biznesowy

Potrzebujesz prawnika, księgowego, lekarza lub innego specjalisty? Znajdź polskojęzyczne usługi w swoim otoczeniu.

Wspieraj polskie marki i przedsiębiorców, kupując wysokiej jakości produkty dostępne na rynkach zagranicznych.

Nasza platforma to narzędzie do wzmacniania polskiej obecności gospodarczej na świecie. Kupuj i sprzedawaj z Polską.

Co Mówią Nasi Użytkownicy

Dzięki Wyszukaj Mnie znalazłam świetnego polskiego grafika w Londynie. Współpraca przebiegła wzorowo!

Anna Kowalska, Marketing Manager

Platforma pomogła mi nawiązać kontakt z polskimi inwestorami w Niemczech. Niezastąpione narzędzie.

Piotr Nowak, CEO

Wyszukaj Mnie to najlepszy sposób na znalezienie klientów za granicą. Polecam każdemu!

Katarzyna Wiśniewska, Freelancer

Dołącz do naszej sieci i rozwijaj swój biznes!