WyszukajMnie to Twój 100% darmowy portal do odkrywania polskich specjalistów i firm za granicą.
Narzędzie do znajdowania polskich specjalistów i firm według kluczowych kryteriów.
Utwórz i zarządzaj profesjonalnym profilem, prezentując swoje usługi i budując wiarygodność.
Platforma do nawiązywania kontaktów, wymiany wiadomości i inicjowania współpracy biznesowej.

Nawiązuj kontakty z polskimi ekspertami w swojej branży, niezależnie od lokalizacji. Wymieniaj się doświadczeniami i inspiruj się sukcesami.
Dołącz do dyskusji, dziel się swoją wiedzą i ucz się od najlepszych. Nasza platforma to przestrzeń rozwoju.
Odkryj doświadczonych mentorów lub potencjalnych partnerów biznesowych, którzy rozumieją Twoje wyzwania i cele.

Szybko znajdź specjalistów w dowolnej dziedzinie – od prawa po IT. Filtruj według lokalizacji, branży i specjalizacji.

Odkryj polskie firmy działające na rynkach zagranicznych. Poznaj ich ofertę i nawiąż współpracę.
Czytaj opinie i rekomendacje od innych użytkowników, aby wybrać najlepszych specjalistów i firmy.

Wspieraj polskie marki i przedsiębiorców, kupując wysokiej jakości produkty dostępne na rynkach zagranicznych.
Dzięki Wyszukaj Mnie znalazłam świetnego polskiego grafika w Londynie. Współpraca przebiegła wzorowo!
Anna Kowalska, Marketing Manager
Platforma pomogła mi nawiązać kontakt z polskimi inwestorami w Niemczech. Niezastąpione narzędzie.
Piotr Nowak, CEO
Wyszukaj Mnie to najlepszy sposób na znalezienie klientów za granicą. Polecam każdemu!
Katarzyna Wiśniewska, Freelancer